Hoe Blend Je Alcohol Markers

​Iedereen lijkt momenteel wel de twinmarkers van de action gekocht te hebben, maar hoe kleur je er nu zo mooi mee? Met alcohol markers kun je hele mooie overlopen maken, zonder de lijnen te zien. Doordat ze doorvloeien in het juiste papier krijg je mooie effecten.

Vandaag laat ik jullie zien hoe je op het juiste papier deze effecten bereikt.

Ik heb in mijn video op 3 papieren de tests gedaan van het blenden, ook laat ik jullie het doorbloeden zien en waarom je dus geen printer papier moet gebruiken.

Dit is het gewone print papier, je ziet dat de kleuren totaal niet blenden, je ziet de lijnen van de strepen.

Dit is het laser print papier van 200 grams van 123 inkt.nl. deze is al een stuk beter, en hier kun je zeker al mooie effecten mee bereiken voor simpele stempels. Dit papier gebruik ik voor gestempelde afbeeldingen. 

Dit is op het perfect coloring papier wat ik gebruik voor manga tekeningen. Je ziet dat de inkt overloopt en je hebt geen harde lijnen. Ook kun je de inkt in lagen opbouwen, iets wat moeilijk kan met gewoon paper.

Het is vooral veel oefenen, veel testen en gewoon proberen wat jouw manier is van blenden.

Begin simpel en kijk waar je de stiften voor wilt gebruiken. Wil je stempeltjes inkleuren? Dan kan dat zeker op het goedkopere laser papier. Maar wil je een volledige plaat inkleuren? Dan zou ik toch een beter papier kiezen.

Dank jullie wel voor het lezen,

Xxx

Chantal

Post Author: Craftmama

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *